546 čtenářů
40 m
redakceTerka
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Vypracujeme těsto a vyválíme rukama válečky s kterým rozpustíme máslo, přidáme hotové noky a nakrájený chřest
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Těsto potřeme pomodoro pastou nebo rajčatovým protlakem plátky slaniny a nakonec očištěný na kousky nakrájený chřest
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Listové těsto si rozválíme a přendáme na plech s pečicím nastrouhaným sýrem, muškátovým oříškem a vyskládáme na něj chřest
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme Na těsto poklademe filety z lososa a vychladlou špenátovou