226 čtenářů
1 h
kuchtikverca
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme pruhy, které ve tvaru spirály obtočíme kolem výhonků chřestu
Chřest osolíme a opepříme. Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky
Listové těsto vyválíme na velikost plechu. Poklademe chřestem a posypeme drobnými kostičkami špeku
Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest.
Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme rádlem potřeme rozšlehaným vejce, na sýr položíme kousek chřestu
Listové těsto rozválejte na tenký plát a vyložte jím zralé a sladké) rozpůlte, vypeckujte a rozložte na koláč
Těsto vyválíme do kruhu, vyložíme jím remosku. Prošleháme smetanu společně s vejci, sýrem a moukou. Dostatečně