256 čtenářů
1 h
kuchtikverca
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme pruhy, které ve tvaru spirály obtočíme kolem výhonků chřestu
Chřest osolíme a opepříme. Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky
Listové těsto vyválíme na velikost plechu. Poklademe chřestem a posypeme drobnými kostičkami špeku
Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme rádlem potřeme rozšlehaným vejce, na sýr položíme kousek chřestu
Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest.
Listové těsto rozválíme na plát, potřeme ho prolisovaným Potom koláč vytáhneme, posypeme zbylým tvrdým sýrem
Směs rozložíme na zapečený koláč, posypeme sýrem a Koláč je chutný teplý i studený.
Plátky listového těsta položíme na vál tak, aby se Plátky listového těsta rozválíme na pomoučeném vále