243 čtenářů
1 h
kuchtikverca
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme pruhy, které ve tvaru spirály obtočíme kolem výhonků chřestu
Chřest osolíme a opepříme. Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky
Listové těsto vyválíme na velikost plechu. Poklademe chřestem a posypeme drobnými kostičkami špeku
Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest.
Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme rádlem potřeme rozšlehaným vejce, na sýr položíme kousek chřestu
Listové těsto rozválejte na tenký plát a vyložte jím zralé a sladké) rozpůlte, vypeckujte a rozložte na koláč
Vyhlazené těsto rozválíme a přeložíme do vymazané a vysypané formy. Propícháme vidličkou a pečeme dorůžova