2.5K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Chřest osolíme a opepříme. Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky
Těsto vyválíme a poklademe prosciuttem. Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest.
Listové těsto si rozválíme a přendáme na plech s pečicím nastrouhaným sýrem, muškátovým oříškem a vyskládáme na něj chřest
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.