Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
Vytvoříme noky a vaříme ve vroucí osolené vodě, jakmile Poté přidáme uvařený osolený chřest, opepříme a podáváme
přepuštěném máslem osmahneme na kousky nakrájený chřest Poté vmícháme do noků a ihned podáváme.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Noky uvaříme dle návodu, dáme do zapékací mísy, chřest nakrájíme, orestujeme, dochutíme kořením, přidáme k nokům
Chřest si očistíme a uvaříme na páře. Hotový chřest dáme na talíř a přelijeme domácí tatarkou
Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme Na rozpuštěné másle krátce orestujeme chřest, smícháme
Z chřestu odřízneme tvrdé konce a dáme vařit do vroucí Pokud možno chřest vaříme ve stoje, ale není to nutnost
Z chřestu odstraníme dřevnaté konce. Chřest osolíme a opepříme.