171 čtenářů
25 m
tetalenka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky Proužky potřeme krémovým sýrem, poklademe sušenou šunkou
Základem je těsto ze sušenek TUC. Do korpusu naskládejte pórek, parmskou šunku a sušená
šalotku, přidáme kousky česneku a pak pokrájenou šunku Poté přidáme k opečené šunce těstoviny, posypeme pecorinem
Poklademe parmskou šunkou, zavineme a zabalíme do folie
Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme rádlem Na každý čtverec položíme plátek, sýra, šunky a okraje
na menší kousky nakrájené papriky a plátky parmské šunky
Plátky parmské šunky opečene asi minutu z každé strany grilu, na talíř střídavě naskládáme plátky ananasu a šunky
Chřest oloupejte škrabkou od konce až pod špičky a Stonky chřestu obalujte proužky parmské šunky a skládejte