1.7K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Přidejte zelený chřest a vařte ještě 2 minuty.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest omyjeme a oloupeme spodní stonky. Přimícháme uvařené špagety a zelený chřest, promícháme
Podáváme s grilovaným chřestem. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme
Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme Na rozpuštěné másle krátce orestujeme chřest, smícháme
Z chřestu odřízneme tvrdé konce a dáme vařit do vroucí Pokud možno chřest vaříme ve stoje, ale není to nutnost
Z chřestu odstraníme dřevnaté konce. Chřest osolíme a opepříme.