13.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Přidejte zelený chřest a vařte ještě 2 minuty.
Chřest omyjeme a oloupeme spodní stonky. Přimícháme uvařené špagety a zelený chřest, promícháme
Podáváme s grilovaným chřestem. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme
Chřest si očistíme a uvaříme na páře. Hotový chřest dáme na talíř a přelijeme domácí tatarkou
uvařených vajec si vyndáme žloutky, bílky a uvařený chřest Semínka nasucho orestujeme a necháme vychladnout, chřest