Prémiový obsah
★★★★
2.5K čtenářů
50 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Vytvoříme noky a vaříme ve vroucí osolené vodě, jakmile Poté přidáme uvařený osolený chřest, opepříme a podáváme
přepuštěném máslem osmahneme na kousky nakrájený chřest Poté vmícháme do noků a ihned podáváme.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Oloupeme i chřest a odřízneme spodní konce. Chřest nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky.