Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Oloupeme i chřest a odřízneme spodní konce. Chřest nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky.
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.
Chřest si oloupeme a odkrojíme dřevnatou část chřestu Směs nalijeme na chřest.
Chřest si umyjeme, oloupeme, odkrojíme a nakrájíme