Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Brambory uvařené v osolené vodě rozmačkáme s máslem, vyšleháme na hladkou kaši s mlékem, okořeníme muškátovým
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Oloupeme i chřest a odřízneme spodní konce. Chřest nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky.
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.
Chřest si oloupeme a odkrojíme dřevnatou část chřestu Směs nalijeme na chřest.