4 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
rozprostřeme na řízky v zapékací míse a poklademe plátky čedaru
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Oloupeme i chřest a odřízneme spodní konce. Chřest nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky.
Chřest si oloupeme a odkrojíme dřevnatou část chřestu Směs nalijeme na chřest.
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.