35 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
rozprostřeme na řízky v zapékací míse a poklademe plátky čedaru
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
V misce si smícháme 2 vejce, 2 lžíce smetany, osolíme a opepříme. Důkladně promícháme a na oleji opečeme
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Oloupeme i chřest a odřízneme spodní konce. Chřest nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky.