42 čtenářů
35 m
redakceTerka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 V míse prošleháme vejce se smetanou a parmazánem.
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Potom celé zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Zakysanou smetanu dobře rozmícháme s vejci, podle chuti
Než se nám buchta upeče, připravíme si zakysanou smetanu smetanou a posypeme skořicí.
strouhankou, osolíme, okořeníme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a podáváme.
hmoty rukama přidáváme postupně po lžících zakysamou smetanu