Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.
Chřest předvaříme v osolené vodě. na na plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Šunku nakrájíme na menší kousky a spolu s dužinou podusíme Pak přidáme směs z dužiny a šunky a společně vše prohřejeme
Šunku nakrájíme na proužky, rajčata omyjeme a nakrájíme Vařenou zeleninu promícháme se šunkou a rajčaty, přelijeme