25 čtenářů
30 m
redakceTerka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
rozkrájíme na čtverce, na každý poklademe plátek sýra a šunky Chlebíčky dáme péct do trouby dozlatova.
Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Vše promícháme, nalijeme do formy na biskupský chlebíček
Listové těsto si rozválíme a přendáme na plech s pečicím nastrouhaným sýrem, muškátovým oříškem a vyskládáme na něj chřest
Chřest si oloupeme, dáme na 5 minut uvařit, poté zchladíme Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody Rozdělíme na svazky po 4, zabalíme do šunky, dáme do
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
zelený chřest očitíme, zalomíme dřevnaté konce a nakrájíme
Listové těsto si rozválíme na plát, nakrájíme na proužky Proužky potřeme krémovým sýrem, poklademe sušenou šunkou
plátky, potřeme máslem a na jednu polovinu naskládáme šunku majonézy (nebo pomocí zdobícího sáčku) dáme doprostřed chlebíčku
Chřest obalíme v šunce a dáme do zapékací mísy.
Chřest předvaříme v osolené vodě. na na plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou