★★
1.4K čtenářů
10 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
povaříme s trochou cukru, šťávou a máslem, poté dáme do studené Rozdělíme na svazky po 4, zabalíme do šunky, dáme do
Dušené maso vyjmeme, uložíme na nahřátou mísu a obložíme uvařeným chřestem.
Chřest předvaříme v osolené vodě. na na plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou
Každý plátek šunky podélně rozpulte.Postupně od spodu obalte chřest do šunky.
Zralé, červené šípky zbavíme bubáků a stopek. Suché dáme do bavlněného pytlíku a necháme ještě doschnout
Na každý čtverec položíme plátek, sýra, šunky a okraje potřeme rozšlehaným vejce, na sýr položíme kousek chřestu