281 čtenářů
sandra
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Troubu si předehřejeme na 175°C. Najemno nastrouháme sýr, na kostičky nakrájíme šunku. V misce rozšleháme
Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata Vše promícháme, nalijeme do formy na biskupský chlebíček
Chřest omyjte, oloupejte a nakrájejte na malé kousky Chřest a navrch posypte cherry rajčata.
Housky opečeme na rozpálené suché pánvi. Poté na ně položíme oblíbený kousek masa – můžou to být plátky
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.