319 čtenářů
sandra
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Troubu si předehřejeme na 175°C. Najemno nastrouháme sýr, na kostičky nakrájíme šunku. V misce rozšleháme
Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata Vše promícháme, nalijeme do formy na biskupský chlebíček
Housky opečeme na rozpálené suché pánvi. Poté na ně položíme oblíbený kousek masa – můžou to být plátky
Chřest omyjte, oloupejte a nakrájejte na malé kousky Chřest a navrch posypte cherry rajčata.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody smetanu, mléko a sýr, osolíme, opepříme a zalijeme chřest