Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Sýr zabalíme do plátku šunky, upevníme párátkem, potřeme
Chřest omyjeme, odřízneme konce, dáme do osolené vody Rozdělíme na svazky po 4, zabalíme do šunky, dáme do
Vezmeme vždy dva až tři kousky a obalíme je v parmské šunce.
Chřest předvaříme v osolené vodě. na na plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou
Mozzarellu obalíme parmskou šunkou, potřeme trochou
Mozzarellu nakrájíme na čtvrtky a obalíme parmskou šunkou
Každý sýr zabalíme do dvou plátků šunky.
Chřest si omyjeme, konce odkrojíme, plátky šunky rozpůlíme Chřest do šunky zabalíme, na másle opékáme z obou stran
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Uvařený chřest zabalíme do palačinek a dáme do zapékací
Zelený chřest zbavíme dřevnatých konců a uvaříme 20 Dáme stranou špičky a zbytek chřestu nakrájíme.