2.2K čtenářů
30 m
janapozarova
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Filé osolíme, opepříme a okmínujeme. misky dáme polovinu cibule a rajčat, na to položíme filé
Chřest dole seřízneme, pod hlavičkou sloupneme, svážeme Poté vodu scedíme, počkáme až odkape, upravíme chřest
Do kousku pečicího papíru zabalíme filet z lososa, který osolíme, přidáme celý chřest a na šikmé plátky
Lososa si opečeme na másle, osolíme, opepříme a posypeme česnek, rajčata, olivy, sušená rajčata a na chvilku chřest
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Rybí filé osolíme a opečeme ho po obou stranách na Filé podáváme s bramborami a se zeleninou.
Chřest omyjeme, oškrábeme škrabkou a v osolené vodě Vždy 2 chřesty obalíme do plátku šunky a naskládáme
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10