449 čtenářů
30 m
redakceTerka
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme nadrobno, avokádo Smícháme kolečka chřestu, rajče, avokádo, bylinky,
Vložte chřest a uvařte ho doměkka asi 6 minut. Tataráček pěkně naaranžujte (například vytvarujte
Avokádo si oloupeme, vykrojíme pecku, nakrájíme na plátky a zakápneme citronem, chřest a avokádo dáme
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Přidejte zelený chřest a vařte ještě 2 minuty.
Podáváme s grilovaným chřestem. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme