45 čtenářů
30 m
redakceTerka
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme nadrobno, avokádo Smícháme kolečka chřestu, rajče, avokádo, bylinky,
Vložte chřest a uvařte ho doměkka asi 6 minut. Tataráček pěkně naaranžujte (například vytvarujte
Avokádo si oloupeme, vykrojíme pecku, nakrájíme na plátky a zakápneme citronem, chřest a avokádo dáme
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest si očistíme a uvaříme na páře. Hotový chřest dáme na talíř a přelijeme domácí tatarkou
Z chřestu odstraníme dřevnaté konce. Chřest osolíme a opepříme.
Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme Na rozpuštěné másle krátce orestujeme chřest, smícháme