Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a Příprava chřestu: Chřest spaříme ve vařící vodě, vložíme
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky