Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Hotovou holandskou omáčku ihned podávejte k uvařenému bílému chřestu.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a Příprava chřestu: Chřest spaříme ve vařící vodě, vložíme
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky