Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a Příprava chřestu: Chřest spaříme ve vařící vodě, vložíme
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky