12.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Chřest oloupeme (poslední třetinu), dáme do vroucí Smícháme kolečka chřestu, rajče, avokádo, bylinky,
Zpěníme a přidáme kousky očištěného a nakrájeného chřestu Zelený chřest nemusíme loupat, ale musím odkrojit zdřevnatělé
Zpěníme a přidáme kousky očištěného a nakrájeného chřestu Zelený chřest nemusíme loupat, ale musím odkrojit zdřevnatělé
Rýži uvaříme v osolené vodě chřest očistíme konce oloupeme Jakmile je chřest měkký přidáme ho k teplé rýži, promícháme