Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Nakrájíme na tenké plátky. Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a Příprava chřestu: Chřest spaříme ve vařící vodě, vložíme
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Maso na řízky omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky holandskou omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky