385 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
bílému chřestu. trochou citronové šťávy, soli nebo čerstvě mletým bílým
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a bílým vínem, solí, pepřem, tabascem a worcesterem,
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Maso a sýr pomeleme, smícháme s vejci a mlékem, vypracujeme těsto a necháme přes noc v lednici uležet
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Před smažením doporučuji obalené řízky nechat chvíli Hotové holandské řízky podáváme s bramborovou kaší
vodní lázni vyšleháme žloutek s trochou vody ochucený bílým omáčkou.