1 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Přidáme citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a bílým vínem, solí, pepřem, tabascem a worcesterem
vodní lázni vyšleháme žloutek s trochou vody ochucený bílým omáčkou.
vodní lázni vyšleháme žloutek s trochou vody ochucený bílým omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.
Takto připravené vložíme do zapékací mísy a zalejeme holandskou omáčkou.