709 čtenářů
45 m
nikolka
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Hotovou holandskou omáčku ihned podávejte k uvařenému bílému chřestu.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky