642 čtenářů
45 m
nikolka
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme a připravíme si omáčku.