708 čtenářů
45 m
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Hotovou holandskou omáčku ihned podávejte k uvařenému bílému chřestu.
Chřest omyjeme a blanšírujeme v horké vodě cca 2 minuty Na holandskou omáčku rozehřejeme v hrnci máslo.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. přelijeme omáčkou.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou.
Pokud je omáčka příliš hustá vmícháme horkou vodu. holandskou omáčkou.
Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou a bramborem.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Na hotové maso položíme uvařený chřest a přelijeme omáčkou.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky