Prémiový obsah
★★★
639 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Mozzarellu nakrájíme na plátky a dáme na talíř či mísu, nahoru potřeme smetanu, sůl a pepř. Z citronu
Vařte, dokud špenát nezměkne. Míchejte, dokud se mozzarella lehce nerozpustí a nepropojí
Chřest si oloupeme, konce odřízneme a na pánvi podusíme pecku, nakrájíme na plátky a zakápneme citronem, chřest
Nakrájené jahody na čtvrtky a promícháme s 1 lžící Jahod rozdělíme do misek a ozdobíme šlehačkovým krémem
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme