Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Z chřestu odkrojíme zdřevnatělé konce a povaříme asi 2 minuty ve vroucí vodě. Ihned po vyjmutí zchladíme
Chřest očistíme a uvaříme ho doměkka v jemně osolené vodě. Necháme ho okapat a nakrájíme šikmo na krátké
Nakonec vmícháme omyté listy salátu. Salát podáváme vychlazený samostatně nebo jako lehkou
Listový salát natrháme a připravíme na talíř, přidáme Nakonec nakrájíme steak na plátky a položíme na salát
Chřest dobře omyjeme, pozor musí být opravdu velmi čerstvý a mladý! Nakrájíme na struhadle nebo škrabkou
Tak jednoduchý, a zároveň tak chutný. Tak zdravý, a zároveň tak lahodný. Ano, hádáte správně, řeč je