Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Z chřestu odkrojíme zdřevnatělé konce a povaříme asi 2 minuty ve vroucí vodě. Ihned po vyjmutí zchladíme
Listový salát natrháme a připravíme na talíř, přidáme Nakonec nakrájíme steak na plátky a položíme na salát
Nakonec vmícháme omyté listy salátu. Salát podáváme vychlazený samostatně nebo jako lehkou
Chřest očistíme a uvaříme ho doměkka v jemně osolené vodě. Necháme ho okapat a nakrájíme šikmo na krátké
Těsto vyválíme a poklademe prosciuttem. Nakrájíme na proužky a na každý položíme chřest. Stočíme kolem
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. V misce smícháme smetanu, sůl, vejce a rozmarýn. Poté