Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Z chřestu odkrojíme zdřevnatělé konce a povaříme asi 2 minuty ve vroucí vodě. Ihned po vyjmutí zchladíme
Listový salát natrháme a připravíme na talíř, přidáme Nakonec nakrájíme steak na plátky a položíme na salát
Chřest očistíme a uvaříme ho doměkka v jemně osolené vodě. Necháme ho okapat a nakrájíme šikmo na krátké
Nakonec vmícháme omyté listy salátu. Salát podáváme vychlazený samostatně nebo jako lehkou
Tak jednoduchý, a zároveň tak chutný. Tak zdravý, a zároveň tak lahodný. Ano, hádáte správně, řeč je
Chřest očistíme a nakrájíme na menší kousky. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. Na každý