673 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté zchladíme ve studené vodě. Mezitím si připravíme zálivku
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Ve větší míse vrstvíme listový salát, dále těstoviny
Salát očistíme, opereme a osušíme. Listy salátu smícháme s hroznovým vínem a zálivkou
Salát omyjeme, osušíme a natrháme, šunku nakrájíme na tenké nudličky a spolu se salátem vmícháme do směsi
Broskve umyjeme, nakrájíme na měsíčky a rozložíme na talíř. Mezi ně rozprostřeme nakrájenou mozzarelu