651 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté zchladíme ve studené vodě. Mezitím si připravíme zálivku
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Chřest předvaříme v osolené vodě a poté nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy a přidáme citrónovou šťávu
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Chřest umyjeme a oloupeme. Dřevnaté konce chřestu musíme vždy oříznout. V hrnci přivedeme k varu vodu
Broskve umyjeme, nakrájíme na měsíčky a rozložíme na talíř. Mezi ně rozprostřeme nakrájenou mozzarelu
Salát očistíme, opereme a osušíme. Listy salátu smícháme s hroznovým vínem a zálivkou
Salát omyjeme, osušíme a natrháme, šunku nakrájíme na tenké nudličky a spolu se salátem vmícháme do směsi
Ve větší míse vrstvíme listový salát, dále těstoviny
Uvařený chřest překrojíme na větší kousky a přidáme k němu překrojená rajčátka. Smícháme s rukolou, kuličkami