Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté zchladíme ve studené vodě. Mezitím si připravíme zálivku
Všechny suroviny na dresink promícháme s misce a dáme odležet. Poté dáme vařit chřest do osolené vody
Nakonec vmícháme jogurt a ½ lžíce citronové šťávy.
Připravíme si uzavíratelné sklenice, na dno si dáme po třech lžících pesta. Poté přdáme celer a těstoviny
Chřest omyjeme, odkrojíme konce a v osolené vodě povaříme. Zelený chřest asi 7 minut, oloupaný bílý chřest
Celer nastrouháme na nudličky. Dáme do mísy a smícháme s ostatními surovinami. Necháme odpočinout asi
přidáme nakrájený banán, rozdělíme do misek, přidáme jogurt
Vychlazený salát rozdělíme do 4 misek, každou porci přelijeme ochuceným jogurtem, posypeme nasekanými
dobrý nápad