Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Upečenou kachnu podáváme s knedlíky a zelím. Chřestové zelí: Nejprve očistíme chřest.
Na přípravu zelí si očistíme chřest. dochutíme octem a cukrem jako když připravujeme bílé zelí
K mouce přidáme změklé máslo, jedno vajíčko a trošku soli a vypracujeme těsto, které necháme ve fólii
Chřest důkladně oloupeme, aby na něm nezůstaly tvrdé kousky šlupek. Na másle osmahneme očištěnou, nakrájenou
Vařený chřest pokapeme citronem a necháme vychladnout. Pomeranč oloupeme a nakrájíme na proužky. Majonézu
Vařený chřest nakrájíme na menší kousky, dáme do másy, pokapeme citronem,osolíme. Přidáme majonézu a
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme slupky a ořezky v asi 700 ml osolené vody s cukrem
Těsto rozválíme nebo vytáhneme do požadovaného tvaru a položíme na vymaštěný plech. Potřeme kečupem,
Játra očistěte a nakrájejte. Na lžíci másla zesklovaťte nakrájené šalotky, přidejte celé snítky tymiánu
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Chřest oloupeme, odkrojíme spodní konce a nakrájíme na kousky. Vložíme
Troubu si předehřejeme na 220 stupňů, těsto si vyválíme na kulatou placku a vyložíme s ní dno i okraje
Vyzkouším, mám koupený chřest .