1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
V hrnci v osolené vodě povaříme 30 minut brambory a Ohřejeme mléko a brambory rozšťoucháme s kapustou a
Jako přílohu si připravíme šťouchané brambory s jarní Brambory tedy oloupeme, uvaříme, ještě horké rozšťoucháme
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
Brambory vydrhneme kartáčkem, omyjeme a dáme do hrnce Uvařené brambory zbavíme slupky.
Odpočaté hovězí osolíme, opepříme a potřeme olejem.