Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
U tenkých chřestových tyčinek nám stačí pár minut. Pražené chřestové tyčinky přeneseme na talíř, zlehka
Chřest dobře omyjeme, pozor musí být opravdu velmi čerstvý a mladý! Nakrájíme na struhadle nebo škrabkou
Tak jednoduchý, a zároveň tak chutný. Tak zdravý, a zároveň tak lahodný. Ano, hádáte správně, řeč je
Chřest očistíme a nakrájíme na menší kousky. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. Na každý
Rozválené těsto si nakrájíme na malé obdélníky. Každý obdélník poklademe slaninou, chřestem a posypeme
Zelený nebo bílý chřest si očistíme a nakrájíme na malé špalíky. Dáme vařit do osolené vody. Mezitím
Játra očistěte a nakrájejte. Na lžíci másla zesklovaťte nakrájené šalotky, přidejte celé snítky tymiánu
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. V misce smícháme smetanu, sůl, vejce a rozmarýn. Poté
Nejprve dejte do velkého hrnce vařit vodu a hodně ji osolte. Jakmile se začne voda vařit, vložte do ní
Lisovanou želatinu rozpustit v 5 lžících teplé chřestové vody. 1/4 l (250 ml) chřestové vody smíchat s čerstvým
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Chřest oloupeme, odkrojíme spodní konce a nakrájíme na kousky. Vložíme