Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Očištěný ananas si nakrájíme na hodně tenké plátky, které rozložíme na talíř. Přidáme kopeček citronové
Připravíme si zálivku: Smícháme hořčici, sůl, pepř a limetkovou šťávu. Za stálého míchání přidáme olivový
Houby nakrájíme na tenoučké plátky. Rozdělíme je na talíř a ihned pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly
Řepu a mozarellu nakrájíme na velmi tenké plátky. Naskládáme na talíř a osolíme a opepříme. Posypeme
Okurku si nakrájíme na tenké plátky. Smícháme si olej, hořčici, ocet, cukr a sůl a vyšleháme. Okurku
Maso připrav: Zabal maso do potravinové fólie a vlož ho na 30–60 minut do mrazáku. Tím ho lehce ztuhne
Hovězí svíčkovou nejprve očistíme. Maso si pak rozdělíme na dva plátky, které lehce potřeme olejem. Každý
Maso posypte solí a pepřem, zabalte do plastové fólie. Svíčkovou dejte na hodinu do mrazáku, nebo na
Maso očistíme, osolíme a opepříme. Zabalíme do potravinářské fólie a dáme do mrazáku na cca hodinu, aby
Řepu oškrábeme, nakrájíme na co nejtenčí plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme, řepu do ní