Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Očištěný ananas si nakrájíme na hodně tenké plátky, které rozložíme na talíř. Přidáme kopeček citronové
Připravíme si zálivku: Smícháme hořčici, sůl, pepř a limetkovou šťávu. Za stálého míchání přidáme olivový
Houby nakrájíme na tenoučké plátky. Rozdělíme je na talíř a ihned pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly
Okurku si nakrájíme na tenké plátky. Smícháme si olej, hořčici, ocet, cukr a sůl a vyšleháme. Okurku
Řepu a mozarellu nakrájíme na velmi tenké plátky. Naskládáme na talíř a osolíme a opepříme. Posypeme
Maso očistíme, osolíme a opepříme. Zabalíme do potravinářské fólie a dáme do mrazáku na cca hodinu, aby
Maso posypte solí a pepřem, zabalte do plastové fólie. Svíčkovou dejte na hodinu do mrazáku, nebo na
Hovězí svíčkovou nejprve očistíme. Maso si pak rozdělíme na dva plátky, které lehce potřeme olejem. Každý
Řepu oškrábeme, nakrájíme na co nejtenčí plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme, řepu do ní
Maso potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Bylinky si najemno nasekáme a maso v nich obalíme. Pánev rozehřejeme