Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Guanciale nebo pancettu nakrájejte na malé kostičky nebo proužky. Na pánvi opečte guanciale/pancettu
V misce prošleháme žloutky s parmezánem a špetkou muškátového oříšku, smetanou, solí a pepřem. Škrabkou
Špagety uvaříme v osolené vodě cca 10 minut. Scedíme a udržujeme teplé. Slaninu nakrájíme na kostičky
Špagety uvaříme dle návodu na obalu. V misce s rozšleháme žloutky smícháme pepř a parmazán. Ve velké
Špagety uvaříme v osolené vodě cca 10 minut. Scedíme a udržujeme teplé. Slaninu nakrájíme na kostičky
Chřest očistěte a nakrájejte. Na pánvi opečte nakrájenou pancettu. Přidejte chřest, nasekaný česnek
Slaninu nakrájíme na proužky a opečeme ji na lžíci olivového oleje dohněda a dokřupava. Mezitím přivedeme
Špagety uvaříme dle návodu na obale na skus. Slaninu si nakrájíme na malé kostičky. Stroužky česneku
V hrnci s osolenou vodou vařím špagety mezitím si na pánvi opečeme nakrájenou slaninu. Jakmile slanina
Ve velkém hrnci zahřejte dostatečné množství vody, alespoň 3 l. Osolte ji a po 1 minutě vsypte těstoviny
Jako první si dej vařit vodu na pastu. Hodně vody. Až se začne vařit, osol a po minutě vlož těstoviny