Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Špagety uvaříme v osolené vodě cca 10 minut. Scedíme a udržujeme teplé. Slaninu nakrájíme na kostičky
Špagety uvaříme v osolené vodě cca 10 minut. Scedíme a udržujeme teplé. Slaninu nakrájíme na kostičky
V misce prošleháme žloutky s parmezánem a špetkou muškátového oříšku, smetanou, solí a pepřem. Škrabkou
Špagety uvaříme dle návodu na obalu. V misce s rozšleháme žloutky smícháme pepř a parmazán. Ve velké
Chřest očistěte a nakrájejte. Na pánvi opečte nakrájenou pancettu. Přidejte chřest, nasekaný česnek
Špagety uvaříme dle návodu, v misce smícháme vejce se žloutkem a přidáme nastrouhané sýry, dochutíme
Ve velkém hrnci zahřejte dostatečné množství vody, alespoň 3 l. Osolte ji a po 1 minutě vsypte těstoviny
Slaninu nakrájíme na proužky a opečeme ji na lžíci olivového oleje dohněda a dokřupava. Mezitím přivedeme
Špagety uvaříme dle návodu na obale na skus. Slaninu si nakrájíme na malé kostičky. Stroužky česneku
Jako první si dej vařit vodu na pastu. Hodně vody. Až se začne vařit, osol a po minutě vlož těstoviny
Špagety dáme vařit do osolené vody. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu. V misce smícháme