Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
35 m
janapozarova
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Podle tloušťky steaku. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest zabalíme do slaniny a necháme zapéct do trouby Hotové medailonky podáváme s připraveném chřestem a
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a
v rozehřáté troubě, tak dlouho jak moc chceme mít steak
nakládaným zeleným pepřem a dáme odležet. Steaky na talíři přelijeme omáčkou.
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Steaky pokapeme olivovým olejem, potřeme čerstvě namletým Z obou stran necháme steaky zatáhnout (cca 3 min).