Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
35 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Podle tloušťky steaku. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest zabalíme do slaniny a necháme zapéct do trouby Hotové medailonky podáváme s připraveném chřestem a
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a
v rozehřáté troubě, tak dlouho jak moc chceme mít steak
nakládaným zeleným pepřem a dáme odležet. Steaky na talíři přelijeme omáčkou.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Steaky pokapeme olivovým olejem, potřeme čerstvě namletým Z obou stran necháme steaky zatáhnout (cca 3 min).