Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
35 m
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Podle tloušťky steaku. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest zabalíme do slaniny a necháme zapéct do trouby Hotové medailonky podáváme s připraveném chřestem a
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a
v rozehřáté troubě, tak dlouho jak moc chceme mít steak
nakládaným zeleným pepřem a dáme odležet. Steaky na talíři přelijeme omáčkou.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Steaky pokapeme olivovým olejem, potřeme čerstvě namletým Z obou stran necháme steaky zatáhnout (cca 3 min).