Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
35 m
janapozarova
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Podle tloušťky steaku. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest zabalíme do slaniny a necháme zapéct do trouby Hotové medailonky podáváme s připraveném chřestem a
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a
v rozehřáté troubě, tak dlouho jak moc chceme mít steak
nakládaným zeleným pepřem a dáme odležet. Steaky na talíři přelijeme omáčkou.
Chřest si nakrájíme na špalíčky a hlavičky si dáme Jemně osmahneme a a nakonec přidáme hlavičky chřestu
Poté přidáme chřest, smetanu, a ještě krátce podusíme
Chřest omyjeme, odřízneme spodní tvrdé části stonků a v osolené vodě chřest krátce povaříme, asi 5 - 10
Steaky pokapeme olivovým olejem, potřeme čerstvě namletým Z obou stran necháme steaky zatáhnout (cca 3 min).