228 čtenářů
anet.ruzicka
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Těsto vyválíme na tenký plát a přeneseme do formy na koláč
K mouce přidáme změklé máslo, jedno vajíčko a trošku soli a vypracujeme těsto, které necháme ve fólii
si ho v osolené vodě Dva až tři kousky zabalíme do slaniny
Listové těsto si rozválíme a přendáme na plech s pečicím papírem. Pomocí mašlovačky ho potřeme smetanou
Poté vytvoříme balíčky chřestu, které omotáme slaninou Chřestové balíčky podáváme s holandskou omáčkou a opečenou
- několik plátků hub a slaniny si dáme bokem. Zálivku nalijeme na koláč.
Na pánvi orestujeme kolečka cibule, slaninu na proužky Koláč pečeme na 180°C asi 45 minut.
Slaninu trošku orestujeme, opečeme cibuli na kolečka smetanou, kořením, přidáme sýr a polijeme koláč.
Anglickou slaninu nakrájíme na větší kousky, orestujeme Přidáme mouku, osolíme, opepříme a nalijeme na těsto se slaninou
Cibuli oloupeme a posekáme a slaninu rozkrájíme na Troubu předehřejeme na 200 °C, slaninu rozškvanme v
Tak jednoduchý, a zároveň tak chutný. Tak zdravý, a zároveň tak lahodný. Ano, hádáte správně, řeč je
Chřest očistíme a nakrájíme na menší kousky. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. Na každý