7 čtenářů
30 m
sandra
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Chřest omyjeme a konce zalomíme. Vždy tak 2-3 chřesty obslíme v šunce a sýru a spíchneme párátkem. Ppté
Zabalíme do balíčku. Tip: Můžeme celý balíček ještě znovu posypat strouhaným
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverečky. V misce smícháme smetanu, sůl, vejce a rozmarýn. Poté
Poté vytvoříme balíčky chřestu, které omotáme slaninou Chřestové balíčky podáváme s holandskou omáčkou a opečenou
Slaninu nakrájíme na kousky. Slaninu a cibuli osmahneme na pánvi.
strouhaným sýrem, přidáme dva kousky stripsů a dva plátky slaniny
Chřest obalíme plátkem slaniny, položíme na plech vytřený Na chřestové balíčky dáme plátek mozzarelly posypeme
pár kousků chřestu jsem zabalila do jednoho plátku slaniny pokladla jsem jej svazečky chřestů, smotaných v plátcích slaniny
plátek osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a poklademe slaninou Smotáme do roliček, upevníme párátky a hotové balíčky