Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Kapsy řízků naplníme a sepneme špejlí. Chřest prohřejeme v másle, řízky, zelený chřest a bramborovou
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky. trochou vody, přidáme na kousky nakrájený očištěný chřest
Dusíme a podáváme s půlky chřestu orestovaným na másle
Podusíme a podáváme s chřestem překrojeným na půlky
Kuřecí maso osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi podlijeme ji troškou vody a přidáme nakrájený uvařený chřest
Chřest omyjeme, oloupeme, odřízneme dřevnatou část maso dáme do kastrolku a zalijeme troškou vývaru z chřestu
Kuřecí maso lehce naklepeme, krátce orestujeme z obou Řízky přesuneme do pekáčku a na něj vrstvíme nakrájená
Smícháme papriku a kmín, kuřecí maso lehce obalíme Řízky smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s klínky
Smažené kuřecí řízky odkládáme na ubrousek, abychom Smažené kuřecí řízky podáváme s bramborový salátem
Řízky naklepeme, okořeníme, osolíme a osmažíme dozlatova Na řízek dáme kousek másla, přidáme meruňkovou směs
Kuřecí řízky omyjeme, zlehka naklepeme mezi dvěma mikrotenovými Řízky usmažíme po obou stranách v rozehřátém oleji