698 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Podusíme a podáváme s chřestem překrojeným na půlky
Kuřecí prsíčka i s kůží osolíme, opepříme a opečeme Podáváme s kaší a chřestem.
Kuřecí prsa bez kůže omyjeme a v hrnci zalijeme litrem Vyjmeme kuřecí prsa a necháme je vychladnout.
pokladme zlehka naklepaná a bylinkovou solí ochucená kuřecí prsíčka.
Maso omyjeme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a obalíme je v mouce. V pánvi nebo hrnci rozpálíme
Kuřecí prsa na několika místech nařízneme a rukou trochu Často prsíčka obracíme.
Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapeme olejem a necháme několik hodin
Maso si naklepeme, osolíme, opepříme, špenát podusíme na másle a dochutíme kořením. Doprostřed masa dáme
Příprava masa: Maso osolíme, opepříme a posypeme kořením a společně se snítkem rozmarýnu osmahneme na
Prsíčka vykostíme, co nejvíce rozklepeme, po obou stranách
Prsíčka osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaném Prsíčka naskládáme do zapékací mísy, na každé dáme