Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Chřest očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě Na talíře rozdělíme chřest a poté polijeme směsí.
Chřest oloupeme a tvrdší konce zařízneme. Uvařený chřest podáváme s bramborem přelity omáčkou
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Chřest nakrájejte na kousky. Polévku můžete vylepšit chlebovými krutony z bílého
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Do osolené vroucí vody vložte nejprve bílý chřest a
chřestu. trochou citronové šťávy, soli nebo čerstvě mletým bílým
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest oloupeme a odstraníme tvrdou část. Chřest servírujeme na rukolovém lůžku a přelijeme přelivem
Chřest pečlivě oloupeme (začínáme asi 2 cm pod hlavičkou Na horký chřest rozdělíme ochucené máslo a posypeme