Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka. hrnícku smícháme všechny ingredince na zálivku a poté salát
Příprava salátu: Zeleninu omyjeme a rajčata nakrájíme
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Řepu vaříme ve slupce, dokud nezměkne. Poté ji necháme vychladnout, zbavíme slupky a nakrájíme na menší
chřestu. trochou citronové šťávy, soli nebo čerstvě mletým bílým
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Do osolené vroucí vody vložte nejprve bílý chřest a
Chřest nakrájejte na kousky. Polévku můžete vylepšit chlebovými krutony z bílého
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě Na talíře rozdělíme chřest a poté polijeme směsí.
Chřest si oloupeme a povaříme v osolené vodě s troškou Na talíř dáme lososa, salát, chřest, přelijeme omáčkou