497 čtenářů
30 m
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Chřest si oloupeme a povaříme v osolené vodě s troškou Na talíř dáme lososa, salát, chřest, přelijeme omáčkou
Chřest oloupeme a tvrdší konce zařízneme. Uvařený chřest podáváme s bramborem přelity omáčkou
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Do osolené vroucí vody vložte nejprve bílý chřest a
Chřest nakrájejte na kousky. Polévku můžete vylepšit chlebovými krutony z bílého
chřestu. trochou citronové šťávy, soli nebo čerstvě mletým bílým
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest oloupeme a odstraníme tvrdou část. Chřest servírujeme na rukolovém lůžku a přelijeme přelivem
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest pečlivě oloupeme (začínáme asi 2 cm pod hlavičkou Na horký chřest rozdělíme ochucené máslo a posypeme