Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Chřest si oloupeme a povaříme v osolené vodě s troškou Na talíř dáme lososa, salát, chřest, přelijeme omáčkou
Chřest oloupeme a tvrdší konce zařízneme. Uvařený chřest podáváme s bramborem přelity omáčkou
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Zelený i bilý chřest oškrábejte a odkrojte zavadlé Do osolené vroucí vody vložte nejprve bílý chřest a
Chřest nakrájejte na kousky. Polévku můžete vylepšit chlebovými krutony z bílého
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest oloupeme a odstraníme tvrdou část. Chřest servírujeme na rukolovém lůžku a přelijeme přelivem
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest pečlivě oloupeme (začínáme asi 2 cm pod hlavičkou Na horký chřest rozdělíme ochucené máslo a posypeme
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami Vaříme 6 minut, poté chřest vyjmeme a osušíme papírovou