699 čtenářů
45 m
redakceTerka
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Chřest oloupeme škrabkou na brambory a odlomíme zhruba Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Podáváme s pečeným bramborem.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Brambory nakrájíme na harmoniku a posypeme rozmarýnem dle chuti solí nebo oblíbeným kořením a podáváme s bramborem
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Vařme, dokud omáčka nezhoustne, přidáme koření, sůl
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou
Maso dáme na talíř, přelijeme sýrovou omáčkou a podáváme s pékanými bramborami nebo bramborovými kroketami.
Omáčka nesmí vařit, protože by se srazila. případně doplníme čerstvou zeleninou nebo vařenými bramborami
Musí nám vzniknou hustší omáčka, kterou porce kapra Podáváme s bramborami.