726 čtenářů
45 m
redakceTerka
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Chřest oloupeme škrabkou na brambory a odlomíme zhruba Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Podáváme s pečeným bramborem.
Příprava chřestu: Škrabkou na chřest pečlivě oloupejte pokličkou vařte cca 12 minut. příprava Bolzanské omáčky
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Brambory nakrájíme na harmoniku a posypeme rozmarýnem dle chuti solí nebo oblíbeným kořením a podáváme s bramborem
Z čerstvého tvarohu, vajec, strouhaného uzrálého sýra, smetany, kmínu, soli, cibulové natě a petrželky
Majolku mírné zředíme citrónovou šťávou, přidáme dotuha ušlehanou smetanu, nastrouhaný sýr, mletou chilli
Omáčku osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak nebo Teplé špagety přelijeme sýrovou omáčkou, posypeme nasekanou
Musí nám vzniknou hustší omáčka, kterou porce kapra Podáváme s bramborami.
V mléce roztavíme sýr, omáčku opatrně osolíme, vydatně Ty potom rozdělíme na talíře a přelijeme sýrovou omáčkou