24 čtenářů
30 m
tetalenka
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Z chřestu odlomíme spodní tvrdou část a zbytek chřestu Hotový chřest přelijeme sýrovou omáčkou.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Chřest omyjeme, seřízneme, oloupeme a nakrájíme na podle návodu, rozehřejeme olej, na kterém osmažíme chřest
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno
Majolku mírné zředíme citrónovou šťávou, přidáme dotuha ušlehanou smetanu, nastrouhaný sýr, mletou chilli