Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Z chřestu odlomíme spodní tvrdou část a zbytek chřestu Hotový chřest přelijeme sýrovou omáčkou.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Příprava chřestu: Škrabkou na chřest pečlivě oloupejte pokličkou vařte cca 12 minut. příprava Bolzanské omáčky
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
mícháme, dokud se nespojí v stejnorodou světlounkou sýrovou Postupně a za stálého míchání začneme přilévat smetanu a omáčku
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Vařme, dokud omáčka nezhoustne, přidáme koření, sůl
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou
Omáčka nesmí vařit, protože by se srazila. Dále do omáčky vmícháme nastrouhaný sýr a podle chuti