Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Z chřestu odlomíme spodní tvrdou část a zbytek chřestu Hotový chřest přelijeme sýrovou omáčkou.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Z čerstvého tvarohu, vajec, strouhaného uzrálého sýra, smetany, kmínu, soli, cibulové natě a petrželky
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Vařme, dokud omáčka nezhoustne, přidáme koření, sůl
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou
Omáčka nesmí vařit, protože by se srazila. Dále do omáčky vmícháme nastrouhaný sýr a podle chuti
Majolku mírné zředíme citrónovou šťávou, přidáme dotuha ušlehanou smetanu, nastrouhaný sýr, mletou chilli