Prémiový obsah
★★★★
1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Chřest oloupeme škrabkou na brambory a odlomíme zhruba od chřestu zeleného, kde je lepší špičky ponechat
lžíci oleje a tolik mléka, aby nám vzniklo řidší těstíčko Potom párky do tohoto těstíčka namáčíme a vkládáme
Pak uděláme těstíčko smícháním všech uvedených surovin lépe drželo, potom v těstíčku a usmažíme na oleji.
Pak připravíme těstíčko. Závitky obalíme v těstíčku a ze všech stran prudce
Telecí řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a namočíme
Rozšleháme vejce, přidáme mléko, nastrouhaný sýr, sůl a pepř a smícháme směs, ve které budeme řízky obalovat
Těstíčko: Nastrouháme sýr na jemno a přidáme ostatní Promícháme a podle hustoty těstíčka přidáme mouku.
, hořčice, solamylu, mouky a sýru vytvoříme řídké těstíčko Do těstíčka ponoříme kousky masa a necháme alespoň