93 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Smetanový sýr nakrájíme na kostky. Sýr nebo smetanu zalijeme hotovou polévkou a podáváme
Polévku důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem a nakonec
Jíšku zavaříme do polévky, přidáme nastrouhanou mrkev Nakonec polévky rozmixujeme na hladký krém a zasypeme
Polévku můžeme připravit jak z bílého tak i zeleného Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, můžeme dochutit
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Poté osmahneme v kastrolku na oleji. Přidáme na kousky nakrájený
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme od polévky Nakapeme do polévky, dochutíme, krátce povaříme a podáváme
Poté polévku okořeníme muškátovým květem a zlepšíme Polévku podáváme s houskovými knedlíčky nebo s některým
společně s kousky nakrájeného chřestu přidáme do polévky