Prémiový obsah
★★★
653 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Polévku důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem a nakonec
Poté polévku okořeníme muškátovým květem a zlepšíme Polévku podáváme s houskovými knedlíčky nebo s některým
Chřest vaříme v kuřecím vývaru. Sýr nakrájíme na kousky, dáme do polévkové mísy, zalijeme horkých vývarem
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Poté osmahneme v kastrolku na oleji. Přidáme na kousky nakrájený
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme od polévky Nakapeme do polévky, dochutíme, krátce povaříme a podáváme
Polévku můžeme připravit jak z bílého tak i zeleného Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, můžeme dochutit
Dobře umytý chřest oloupeme a nakrájíme na kousky. Kousky chřestu nasypeme do půl litru vařící a osolené
společně s kousky nakrájeného chřestu přidáme do polévky