957 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Pak přidáme do ni na másle udušené,nakrájené hříbky nebo suché hříbky v mléce povařené a usekané a polévku
Polévku důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem a nakonec
Polévku můžeme připravit jak z bílého tak i zeleného Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, můžeme dochutit
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Poté osmahneme v kastrolku na oleji. Přidáme na kousky nakrájený
Chřest vaříme v kuřecím vývaru. Sýr nakrájíme na kousky, dáme do polévkové mísy, zalijeme horkých vývarem
Dobře umytý chřest oloupeme a nakrájíme na kousky. Kousky chřestu nasypeme do půl litru vařící a osolené
společně s kousky nakrájeného chřestu přidáme do polévky
Chřest uvaříme ve vývaru, sýr pokrájíme na kousky a dáme do polévkové mísy. Zalijeme vývarem s chřestem