★
3 čtenářů
20 m
tetalenka
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Na plátek šunky položíme plátek sýra, podél pórek a pásek másla. Srolujeme a zajistíme páratkem.
Z chřestu ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, Opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů
chřestu vždy odřízneme. 500 g chřestu vaříme v Na smažený chřest si můžeme udělat dip z majonézy,
Zelí, rukolu a pórek si nakrájíme, nastrouháme mrkev a celer nahrubo, chilli papričku najemno. Vše
Nastrouhaný sýr smícháme se šunkou, česnekem, vejcem, petrželkou a pepřem. Z vymíchané hmoty vytvarujeme
Stonky chřestu dáme k sobě a svážeme provázkem. Smažíme v oleji, nejlépe ve fritéze, aby bylo smažení
Sýrové nebo šunkové plátky pak plníme touto směsí a
Sýrové nebo šunkové plátky pak plníme touto směsí a
Chřest očistíme a povaříme v osolené vodě 5 minut. Chřest obalíme v plátcích šunky a dáme na masovou směs
Postup přípravy receptu Chřest oloupeme, odstraníme Chřest se zlomí v místě, kde končí jeho zdřevnatělá
Postup přípravy receptu Jablka umyjeme, nakrájíme na 1 cm široké plátky a kulatým tvořítkem vykrojíme