Prémiový obsah
★★★
185 čtenářů
20 m
tetalenka
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Plátky šunky rozložíme, na ně položíme plátky sýra a na něj kousky taveného sýru (sýr je možno upravit
Na plátek šunky položíme plátek sýra, podél pórek a pásek másla. Srolujeme a zajistíme páratkem. Rolku
chřestu vždy odřízneme. 500 g chřestu vaříme v 1 litru Na smažený chřest si můžeme udělat dip z majonézy,
Z chřestu ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, Opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů
Nastrouhaný sýr smícháme se šunkou, česnekem, vejcem, petrželkou a pepřem. Z vymíchané hmoty vytvarujeme
Stonky chřestu dáme k sobě a svážeme provázkem. Smažíme v oleji, nejlépe ve fritéze, aby bylo smažení
Sýrové nebo šunkové plátky pak plníme touto směsí a
Sýrové nebo šunkové plátky pak plníme touto směsí a
Chřest očistíme a povaříme v osolené vodě 5 minut. Chřest obalíme v plátcích šunky a dáme na masovou směs
Chřest oloupeme, odstraníme zdřevnatělé konce a povaříme Je to méně obvyklá úprava chřestu, ale stojí za vyzkoušení